Handelsbetingelser

Lifetrack handelsbetingelser

Generelle oplysninger
www.lifetrack.dk drives af Emptor ApS og har følgende formelle oplysninger:


Emptor ApS
Østergade 24
8883-DK Gjern
Tlf.: +45 40 10 92 09

CVR:31154464
Mail: info@lifetrack.dk
Etableret: 12. december 2007. Se alle vores oplysninger på CVR.dk her

 

Aftaler:

Alle kan indgå aftaler med Lifetrack.dk. Såfremt du er under 18 år kan en aftale udelukkende indgås, såfremt en voksen indgår aftalen på dine vegne. 
Alle aftaler indgås på dansk. Når du har betalt på vores side, vil du blive præsenteret for en ordrebekræftelse, denne bedes du gemme eller printe. Såfremt du gerne vil have en ny ordrebekræftelse, bedes du henvende dig via e-mail til vores kundeservice eller via vores kontaktformular >>

 

Sådan bestiller du:

En bestilling hos Lifetrack.dk foregår ved, at du trykker på knappen læg i kurv ved de ønskede varer. Derefter trykker du ”Gå til kassen”. Derfra trykker du ”Videre” og kommer til en side hvor du skal indtaste dine oplysninger. Her indtaster du navn, adresse, postnummer, by, e-mail og telefonnummer. Der er også her du skal godkende vores forretningsbetingelser.

Til sidst trykker du ”Gennemfør betaling” og din bestilling er hermed afgivet. Når du trykker ”Gennemfør betaling” i betalingsvinduet er du dermed forpligtet til at betale og din ordre er lagt med betalingsforpligtelse. 

 

Priser og betaling:

Du kan bestille dine varer online og betale med følgende kort: Dankort, Visa, Master Card, Maestro, Visa Electron, American Express, V PAY og JCB. 

Vi trækker først pengene på din konto, når varerne afsendes til den ønskede leveringsadresse. I forbindelse med delleverancer trækkes kun det beløb, der svarer til den faktiske leverance. Hvis det viser sig, at vi mod forventning ikke kan levere hele eller dele af din ordre, kommer du kun til at betale for den faktiske leverance. Fakturaen sendes via e-mail. Fakturaen indeholder ikke følsomme oplysninger, dog vil det altid fremgå, at varerne er betalt med Dankort / kreditkort og af hvem.


Alle priser på lifetrack.dk (på web-adressen https://www.lifetrack.dk) er inkl. moms. Betalingen vil fremgå på din konto som Emptor ApS, da det er vores firmanavn.

 

Ordrebekræftelse:

Alle ordrer bekræftes automatisk per e-mail og vi afsender alle ordrer fra dag til dag, medmindre du hører andet fra os. (Der tages forbehold for sjældne lagerfejl, som kan forsinke din ordre)

 

Levering: 

Vi sender alle forsendelser med GLS. Vi henviser i øvrigt til vores fragt- og leveringsbetingelser >>


Returnering af (jule)gaver:

Varerne skal returneres i original emballage og beskyttende emballage. 

Varerne må ikke være testet mere end, hvad man normalt ville gøre i en butik. Det vil sige, at en vægt ikke må være brugt, hvis den ønskes byttet eller refunderet.

Ordrer, som sendes retur uden en faktura vedlagt, vil ikke blive behandlet.

Vi kan desværre ikke håndtere ombytning af varer.

Hvis ordren skal refunderes, skal du selv betale for returfragten.

Hvis produktet er i stykker, og du ønsker et nyt, skal du kontakte vores kundeservice, før du sender noget retur. Så hjælper vi med fragt og genbestilling.

Husk at sende varerne forsvarligt pakket ind, da du er ansvarlig for, at de kommer sikkert retur til os.

Ved returnering lader vi naturligvis handlen gå tilbage og krediterer pengene på det betalingskort, der blev brugt, da varerne blev bestilt. Såfremt der er tale om en gave skal du kontakte vores kundeservice på kundeservice@lifetrack.dk og oplyse fakturanummer samt det ønskede kontonummer til kreditering.

Bemærk venligst at denne proces kan tage fra 3-14 dage alt efter hvor hurtigt PBS og dit pengeinstitut behandler sagen – og ventetiden er desværre ude af vores hænder. 

 

Gavekort

Gavekortet er gyldigt tre år fra udstedelsesdatoen med mindre andet fremgår af selve gavekortet.

 

Fortrydelsesret:

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os, med mindre andet er aftalt.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal rette din fortrydelse til info@lifetrack.dk. Eller give Lifetrack.dk tydeligt besked på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. 

Returnering 
Send aldrig din ordre retur før du har kontaktet vores kundeservice.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. 
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Udgifterne for returnering kan svinge pga. de forskellige mål og dimensioner på vores produkter.

Det fremmer ekspeditionen, hvis du oplyser dit ordrenummer og evt. begrundelse for fortrydelsen.

 

Varer undtaget fortrydelsesretten: 
Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret. 

Varens stand, når du sender den retur 
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. 

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 

Tilbagebetaling af købsbeløbet 
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. 

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. 

Tilbagebetaling sker først ved modtagelse af det returnede produkt. 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til: 
Emptor ApS
Østergade 24
8883 Gjern

(Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for, at du har returneret pakken)

Når du har returneret varen, sender vi dig en mail med information om den videre proces. 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. 

 

Reklamation og garanti:

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Du har som kunde to års reklamationsret, efter varen er modtaget. Ønsker du at reklamere over et produkt SKAL Lifetrack.dk kontaktes inden du sender retur, så vi kan stå for returneringen via vores logistikaftaler. Såfremt du selv betaler og indsender varen bliver du IKKE kompenseret for udgiften. Såfremt varen ikke er fejlbehæftet skal du selv betale for returfragten

Ved reklamation skal du sende varen til:
Emptor ApS
Østergade 24
8883 Gjern

Som forbruger har du to års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget. Når vi modtager varen fra dig, sender vi en mail til dig om den videre proces. 

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. 

Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage.
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. 

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Konkurrencebetingelser:

Vi kører løbende konkurrencer som en del af vores nyhedsbrev. Hvis du er skrevet op til vores nyhedsbrev deltager du automatisk, medmindre andet er angivet. Konkurrencer på Facebook kræver deltagelse på Facebook. Konkurrencevindere findes altid ved lodtrækning. 

 

Personoplysninger:

For at du kan handle på www.lifetrack.dk skal du som minimum oplyse følgende: 

Navn

Adresse

E-mailadresse

Tlf./mobilnummerVi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig. 
Personoplysningerne registreres hos Lifetrack.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Har du oprettet et login for at foretage selvbetjening, vil førnævnte personoplysninger samt ordreinformationer dog ikke blive slettet, medmindre du beder os om det.

Som registreret hos Lifetrack.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes vores e-mailadresse kundeservice@lifetrack.dk.

 

Fortrolighed

Vi respekterer vore kunders ret til privatliv og tager dette meget alvorligt. Vi har interne retningslinjer, som sikrer at vores kunders privatliv ikke bliver krænket.

Som kunde kan du til enhver tid kontakte os for blive fjernet fra mailinglister. Du har ligeledes i visse tilfælde ret til at få alle eller dele af dine personoplysninger slettet af os. Du skal blot sende en e-mail eller kontakte os på anden vis. Dette kan du læse mere om i vores Persondatapolitik.

Kreditkortoplysninger krypteres naturligvis og vi lagrer ikke dine kreditkortoplysninger. Såfremt du indtaster din e-mailadresse eller dit mobiltelefonnummer accepterer du, at vi kan kontakte dig per mail eller SMS med informationer om din ordre.

Bemærk at du accepterer vores persondatapolitik når du benytter denne hjemmeside og herunder brugen af cookies.

 

Elektronisk kommunikation:

Din e-mail adresse bruges til at kunne identificere dig i vores systemer. Vi bruger også adressen til at skrive til dig vedrørende dit køb og din levering.

Desuden har du mulighed for at modtage vores nyhedsbrev.

Du kan til enhver tid framelde dig vort nyhedsbrev ved at trykke "afmeld" i bunden af mailen, ligesom du ved afgivelse af oplysningerne har muligheden for at takke nej til nyhedsmailen - og i dette tilfælde vil vi kun sende mails, som direkte vedrører din ordre. Vi vil kommunikere med dig gennem e-mails, sms eller ved opslag på dette website.

 

Copyright:

Alt indhold på dette website, så som tekst, grafik, logo, ikoner, billeder, lydklip, digitale downloads, data, og software, tilhører Lifetrack.dk eller leverandører til Lifetrack.dk. Alt software anvendt på dette website tilhører Lifetrack.dk eller dets software leverandører.

 

Opdateringer:

Vores site opdateres dagligt.

 

Anmeldelser, kommentarer, kommunikation, og andet indhold:

Besøgende må tilføje anmeldelser, kommentarer og andet indhold; og sende forslag, ideer, kommentarer, spørgsmål, og anden information, så længe indholdet ikke er ulovligt, pornografisk, truende, overtræder "privatlivets fred", overtræder andres rettigheder, eller på anden vis er injurierende mod tredje person eller gruppe, og ikke består af eller indeholder software virus, politisk propaganda eller kommerciel reklame. Du må ikke bruge falsk e-mail adresse, udgive dig for at være en anden person, firma eller forening.

Lifetrack.dk forbeholder sig retten (men ikke pligten) til at fjerne eller rette sådant indhold, men vi fører ikke regelmæssig kontrol af ovennævnte materiale. Såfremt du indtaster eller sender materiale, og medmindre vi angiver andet, giver du Lifetrack.dk non-exclusive, royalty-fri, vedvarende, uopsigelig, og fuld ret til at bruge, gengive, ændre, tilføje, offentliggøre, oversætte, skabe afledt materiale fra, distribuere, og vise dette indhold over hele verden på et vilkårligt media.

Du giver Lifetrack.dk og dets partnere retten at bruge det anvendte navn/synonym, hvis det ønskes. Du garanterer, at du ejer eller på anden vis har retten til det indhold du videregiver; at indholdet er præcist; og at brugen af indholdet fra dig ikke overtræder dette og ikke vil forvolde skade til nogen person eller gruppe; og at du vil fritage Lifetrack.dk eller dets partnere for alle krav rejst, som konsekvens af indhold indsendt af dig. 

Lifetrack.dk har ret, men ikke forpligtigelse, til at overvåge, rette eller fjerne enhver aktivitet eller indhold. Lifetrack.dk kan ikke holdes ansvarlig og påtager sig intet ansvar for materiale indsendt af dig eller 3. person. 

 

Ejendomsret:

Du har risikoen for returforsendelser, indtil Lifetrack.dk modtager varerne og vi anbefaler derfor at du benytter track & trace på dine returvarer - og husker kvitteringen for indleveringen.

 

Frasigelse og begrænsning af ansvar:

Dette website leveres af Lifetrack.dk på en ”as is” og ”as available” basis. Lifetrack.dk kan ikke gøres ansvarlig, utalt eller underforstået, for så vidt angår brugen af dette site. Lifetrack.dk kan ikke gøres ansvarlig for information, indhold, materiale eller produkterne indeholdt på dette website og du accepterer udtrykkeligt at brugen af dette website er på egen risiko. Lifetrack.dk kan ikke gøres ansvarlig for evt. skader af enhver art, der stammer fra brugen af dette website inklusiv men ikke begrænset til direkte, indirekte og tilfældigt afledte skader, virus eller skadelige komponenter.

 

Site politik, rettelser og automatiske informationer:

Vi modtager og opbevarer bestemte informationer hver gang du er i forbindelse med os. For eksempel, som mange andre, bruger vi "cookies," og vi modtager tekniske informationer når din webbrowser besøger Lifetrack.dk. Vi forbeholder os retten til, til enhver tid, at ændre vores site, politikker, og ovenstående retningslinjer. 
Kreditkort sikkerhed: Vi gemmer ikke følsomme oplysninger på vores egen server. Alle kreditkort informationer indtastes i et sikkert miljø (SSL), og sendes i krypteret form videre til PBS. Når du betaler en ordre med kreditkort, får Lifetrack.dk retten til at hæve beløbet, når vi afsender din ordre.

 

Kundeservice:

Du kan kontakte os på tlf.: 40 10 92 09, alle hverdage i tidsrummet 09.00 - 15.00 eller på mail info@lifetrack.dk. Vi besvarer mails indenfor 24 timer i hverdagen. 

 

Klageadgang:
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@lifetrack.dk 
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsensvej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

Handelsbetingelserne er senest opdateret 28.05.2018