Leveringsbetingelser

Leveringsbetingelser på Lifetrack

Ordrebekræftelse:

Alle ordrer bekræftes automatisk pr. e-mail og vi afsender alle ordrer inden for rimelig tid. (Der tages forbehold for sjældne lagerfejl, som kan forsinke din ordre)

 

Levering:

Vi leverer fra dag til dag og har fast pris på leveringerne. Alle ordrer leveres som udgangspunkt fra dag til dag ved modtagelse af ordre inden kl. 13. Ved restordrer vil du modtage en e-mail om anden leveringstid. Foruden restordrer, vil nogle varer være bestillingsvarer, hvorfor en længere leveringstid må forventes. Oftest er der tale om ca. 14 dage fra bestilling. I produktteksten vil det være oplyst, hvis der er tale om en bestillingsvare. 

 

Fragt:

Alle ordrer over 499 DKK leveres uden leveringsomkostninger i hele Danmark.
Alle indenlandske ordrer (DK) under 499 DKK tillægges en fragtpris på 45 kr. til dækning af leveringsudgifterne.

 

Retur:

- Du har 14 dages retur-/fortrydelsesret. 
- Varerne skal returneres i original emballage, og herudover pakkes ind i beskyttende emballage.

Bemærk venligst at alle retursager skal godkendes af vores kundeservice, så du skal blot skrive dem en mail og så vil de guide dig videre.

Læs vores fulde forretningsbetingelser under handelsbetingelser


Reklamation og garanti:

Der ydes 2 års garanti mod fabrikationsfejl på alle produkter.

Lifetrack.dk ombytter så vidt muligt defekte varer. Såfremt den defekte vare er udgået forbeholder Lifetrack.dk sig retten til at ombytte til et lignende produkt (i pris og funktion). Hvis dette ikke kan lade sig gøre forbeholdes retten til at udbetale varens købspris.
Vær i øvrigt opmærksom på, at hvis du ønsker at sende en vare retur til os, så SKAL du kontakte vores kundeservice inden. Vi kan ikke refundere din udgift til returneringen, men vil i stedet hjælpe dig med returfragten ved at sende dig et returlabel som du kan benytte.

Læs vores fulde forretningsbetingelser under handelsbetingelser