Easy Makeup Brush Cleaner fra Rio

KR. 449,00

Rens dine makeupbørster på en hurtig, skånsom og hygiejnisk måde!

Pakken indeholder:

  • 1 elektrisk makeupbørsterenser
  • 1 forbinderled
  • 1 skål
  • 8 gummikraver

Legende let at bruge!

Fordele ved makeupbørsterenseren fra RIO

Hurtigt og skånsomt!

Den elektriske makeupbørsterenser gør det legende let at rense sine makeupbørster på en hurtig og skånsom måde. Børstens kvalitet bevares af 2 årsager:
- Skaftet undgår kontakt med vand, hvilket kan opløse limen og resultere i en ødelagt børste.
- Børstehårene renses skånsomt, da man ikke skal gnide og gnubbe børstehårene for at fjerne makeuprester.

Tørre børster - med det samme!

Efter børsten er spundet tør i 10 sekunder, er den klar til brug med det samme! Den langsommelige tørreprocess er udryddet og det er nu blevet meget lettere at holde sine børster friske og rene! Det anbefales at rense sine makeupbørster hver uge i en mild sæbe/shampoo. Børster der bruges til flydende makeup bør renses dagligt. Ønskes et endnu mere hygiejnisk resultat, kan du bruge en antibakteriel sæbe.

Passer til alle børster

Der er selvfølgelig taget højde for, at man skal kunne rense alle sine makeupbørster og -pensler. I pakken finder du derfor 8 gummikraver i forskellige størrelser. De er fleksible og passer til alle makeupbørster. Pakken er lille og alle gummikraver kan let opbevares nede i skålen. Udstyret optager minimalt plads, og du kan derfor sagtens have den med på ferie o.l. - Så er der vist ikke flere undskyldninger for ikke at holde sine børster rene!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - og spar 10% på dit næste køb!*

Udfyld felterne herunder og modtag en velkomstmail med din rabatkode. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, giver du os dit samtykke til at modtage vores nyhedsbreve med nye produkter, gode tilbud og meget mere. Samtidig giver du os lov til at gemme oplysninger om dig, bl.a. dit navn, e-mail adresse og dine præferencer. Du kan naturligvis afmelde nyhedsbrevet til enhver tid. *Rabatkoden er kun gyldig ved ordrer over 299 kr.